Aanhangend het merkconcept „overleving met kwaliteit, voortreffelijkheid en klant eerst“, zijn wij geëngageerd aan het zijn een horlogemerk van de mensen dat een fijn horloge bezit

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Mema Watch Trade Co., Ltd.

Shenzhen Mema Watch Trade Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : FITRON/MEMA
Aantal werknemers : 200~500
Jaarlijkse omzet : 1000000-10000000
Opgericht Jaar : 1994
Export pct : 90% - 100%

Het horlogeco. van Shenzhenmema, Ltd. Is een bedrijf belast met de horlogeindustrie vele jaren, vastgestelde onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop als één van het horloge verwerkende bedrijf, leiding allerlei manierhorloges, horloges, sportenhorloges. Het bedrijf bezit twee onafhankelijke merken: MEMA, FITRON. Sinds zijn het oprichten in 1994, zijn onze horloges verkocht aan het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Europa en andere regio's, en genoten van hoge reputatie.

 

Ons bedrijf heeft een grote basis van de horlogeproductie binnen shenzhen, die het onderzoek en ontwikkelingscentrum, de gevalafdeling, de commerciële afdeling, enz. heeft. Er zijn verkoopcentra in Doubai en Brazilië, met een groot verkoopnetwerk die Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika omvatten.

     Het merk in 1994, sinds zijn aanvang wordt opgericht, heeft altijd de „streeft voor de overleving door de kwaliteit, voortreffelijkheid, filosofie van het klanten eerst“ merk aangehangen, geëngageerd om een „iedereen het horlogemerk dat heeft van een gevoelig horloge“ mensen te doen. Gebaseerd op het concept people-oriented beheer, houdt het bedrijf vooruitgaand met The Times om de vervaardiging van nieuwe manierhorloges te leiden. Het gebruiken van geavanceerde technologie en wetenschappelijke beheersmethodes en marketing kanalen, het ontwerp en de ontwikkeling van verschillende materialen, verschillende smaken, algemene horloges. Bestudeer en onderzoek tegelijkertijd de wereld geavanceerde van het ontwerpidee en tabelleren technologie, introduceer onophoudelijk stijl en elegante, edele smaakschrijver uit de klassieke oudheid, en met zijn superieure kwaliteit, mooie vorm, uitstekend vakmanschap en zijn zeer populair onder de consumenten.

 

OEM Verleende de Dienst

1. Wij kunnen de horloges met verschillende kleuren als uw vereiste maken;
2. Wij kunnen RoHS &CE, nikkel verstrekken vrij als uw vereiste;
3. Wij kunnen aangepast ontwerp volgens uw vereiste door zich van onze bestaande modellen maken te wijzigen. Aarzel niet om ons voor uw uniek ontwerp te contacteren.
4. Wij zullen u met onze recentste ontwerpen en nieuwste modellen bijgewerkt houden

 

FAQ:
1. Kan ik een hebben korting als ik tot meer opdracht geef?
Ja, koopt de beste koper, meer u, meer u sparen.
2. Wanneer kunt u verzending maken?
De levertijd is 3 dagen, als de goederen in voorraad zijn. Volgens uw vereisten, hoeveelheid en productietijd van de producten.
3. Kunt u ons eigen handelsmerk maken?
Nr, doen wij slechts ons eigen merk
4. Verstrekt u steekproeven?
Natuurlijk, kan de steekproef naar u worden verzonden om de kwaliteit te controleren. U kunt ons voor details contacteren.
5. Kan ik uw fabriek bezoeken?
Ja, zult u altijd onze gast van eer zijn. Wij kunnen u zeer gemakkelijk bezoeken en wij zullen u warm dienen.

 

     Ons bedrijf heeft een grote basis van de horlogeproductie binnen shenzhen, die het onderzoek en ontwikkelingscentrum, de gevalafdeling, de commerciële afdeling, enz. heeft. Er zijn verkoopcentra in Doubai en Brazilië, met een groot verkoopnetwerk die Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika omvatten.

     Hoofdsoorten manierhorloges, decoratieve horloges, sportenhorloges. Het bedrijf bezit twee onafhankelijke merken: MEMA, FITRON. Sinds zijn het oprichten in 1994, zijn onze horloges verkocht aan het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Europa en andere regio's, en genoten van hoge reputatie.

 

     Wij hebben een professioneel ontwerpteam en productiemateriaal, het recentste manierontwerp elke dag, elke week zijn er heel wat nieuwe producten aan buitenland, zijn wij het kopen van grondstoffen van gekwalificeerde leveranciers. Wij hebben een sterk kwaliteitscontroleteam om onze kwaliteit te verzekeren en AQL-normen na te leven.

Contactgegevens
Shenzhen Mema Watch Trade Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. yeyifan

Tel.: 86-755- 29976222

Fax: 86-755-29976008

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!